Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

ŽENSKE DUKS JAKNE

Ženske duks jakne idealne za prelazni period!

Duks jakne u nastavku predstavljaju našu ponudu dukseva i džempera sa cibzarom. Sastav materijala od kog su napravljeni su ili 100% poliester ili mešavina pamuka i poliestera. Takođe, možete birati da li želite duks jakne sa ili bez kapuljače. Ukoliko se ipak odlučite za obične dukseve, možete ih pogledati ovde, a našu ponudu jakni možete pogledati ovde. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks jakna WINNER

Uniseks dukserica sa kapuljačom, 280 g/m2, 80% pamuk, 20% poliester, dva prednja džepa, učkur u kapuljači u boji dukserice. Elastične ranfle na rukavima i dnu, dodatni štepovi na rukavima, ramenima i dnu. Okovratnik ojačan trakom. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne Winner
Ženske duks jakne Winner dimenzije

Ženska duks jakna POLARIS LADY, od brušenog polara

Dukserica sa visokom kragnom, blago strukirana. Sačinjena od polara, 280 g/m2, 100% poliester. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Elastične ranfle na rukavima, elastični učkuri sa steznim regulatorima u dnu. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne Polaris Lady
Ženske duks jakne polaris lady dimenzije

Ženska duks jakna GLECHER LADY, od tanjeg polara

Dukserica sa visokom kragnom, blago strukirana. Sačinjena od tanjeg polara, 220 g/m2, 100% poliester. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne  Glecher Lady
Ženske duks jakne Glecher Lady - dimenzije

Ženska duks jakna COOPER LADY, sa kapuljačom

Ženska dukserica sa kapuljačom, blago strukirana, 280 g/m2, 95% poliester, 5% elastin. Raglan rukavi, elastični učkuri sa steznim regulatorima u kapuljači. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, elastični paspuli na rukavima i dnu. Strukiran kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne Cooper Lady
Duks jakne Cooper Lady dimenzije

Uniseks duks jakna JUMPER, melirana

Melirana dukserica sa kragnom, izrađena od materijala poput džempera, 100% poliester, 280 g/m2. Dva prednja džepa, okovratnik ojačan trakom, ranfle na rukavima i dnu. Dupli štepovi na rukavima, ramenima i dnu. Klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne Jumper
Ženske duks jakne Jumper dimenzije

Ženska duks jakna JOKER LADY, melirana, sa kapuljačom

JOKER LADY je blago strukirana melirana dukserica sa kapuljačom. Izrađena od materijala poput džempera, 100% poliester, 280 g/m2. Dva prednja džepa, elastični paspuli na rukavima, kapuljači, oko rajsferšlusa i na dnu. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženske duks jakne Joker-Lady
Joker Lady dimenzije

Uniseks duks jakna CLARK, strukiran kroj

Uniseks dukserica sa kragnom, 280 g/m2, 95% poliester, 5% elastin. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, elastične ranfle na rukavima, strukiran kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks jakna JUPITER, melirana, sa softshell delovima

JUPITER uniseks duks jakna je kombinacija meliranog brušenog materijala i dvoslojnog softshell-a. Ima visoku kragnu, rajsferšlus u boji softshell-a, dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Okovratnik ojačan trakom, ojačani štepovi, ranfle na rukavima i dnu, klasičan kroj. Sastav: softshell: lice – 96% poliester, 4% elastin; Postava polar – 100% poliester. Melirani materijal: 100% poliester, materijal poput džempera. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.