Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

Aperion tim

O nama: ko smo i čime se bavimo?

APEIRON DOO je štamparija i veleprodaja reklamnog materijala sa sedištem u Novom Sadu. Naša najuža specijalnost je štampa na tekstilu, odnosno reklamne majice i štampa na majicama. Uz to, bavimo se i brendiranjem promotivnih artikala iz preko 10 različitih robnih grupa.

APEIRON DOO je osnovan 1990. godine i od samog osnivanja imamo sopstvenu štampariju. Štampamo na tekstilu, plastici, keramici, a za drvene i metalne podloge koristimo lasersku gravuru. Za sve artikle iz naše ponude nudimo adekvatnu tehniku brendiranja.

Ko su naši kupci?

APEIRON DOO posluje isključivo sa pravnim licima. Naši klijenti su kompanije, klubovi, udruženja, studentske (i druge) organizacije. U godinama koje su iza nas ostvarili smo saradnju sa klijentima iz najrazličitijih delatnosti. Obrazovne institucije, kulturne institucije, sportski klubovi, trgovinski lanci su samo neki od naših klijenata sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Svake godine smo bogatiji za nove projekte, nova iskustva, a često i za nove prijatelje.

Ko čini APEIRON tim?

Ukoliko nas još uvek nije spojio neki projekat i još uvek se nismo upoznali, dozvolite da se ukratko predstavimo. Naš prodajni tim čine Jaca, Ljilja i Jovana.

O NAMA Apeironke

Jaca je idejni tvorac APEIRONA i u njenim se rukama nalazi kormilo naše firme. Više od tri decenije ona vodi računa da naše poslovanje ima siguran pravac…

Ljilja je članica našeg tima 20+ godina. Ljilju ćete prepoznati po (o)smehu. Mnogi naši kupci već sa vrata napominju da im samo Ljilja može pomoći!

Jovana će se potpisati na svaki esejski mejl koji dobijete sa naše adrese. Malo je poznato da od kada je Jovana došla u Apeiron, Ljilja i Jaca nemaju vremena ni za kafu. Red, rad, disciplina i pravopis su osnovna načela Jovaninog poslovanja!

Ipak, nisu sve zasluge naše – nijedan projekat ne bismo realizovali bez naših momaka u radionici. Iako još uvek nismo uspele da ih privolimo na zajedničku fotografiju, njih ćete upoznati kroz svoje odštampane artikle.

Poslovanje APEIRON DOO

Naše poslovanje je: Kvalitetno. Brzo. Povoljno.

Na klijentu je da od tri ponuđene opcije izabere dve!

Šta znači APEIRON?

Apeiron (grč.) je filozofski pojam za prapočetak svega, ono neograničeno, beskonačno, beskrajno (ἄπειρον – apeiron). Iz njega sve potiče i u njega se sve vraća. Prvi put kao pojam ga je uveo starogrčki filozof Anaksimander (656 – 610 p.n.e.).

Gde se nalazimo?

Naša kancelarija se nalazi u Vase Stajića 22b u Novom Sadu. Radno vreme kancelarije je od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova. U našoj kancelariji možete da pogledate uzorke artikala iz naše ponude. Takođe, možete lično preuzeti aktuelne kataloge promo artikala.

Ukoliko ste ljubitelj online kataloga – reklamne artikle iz naše ponude možete da pogledate na sledećem linku, a raspoloživi lager možete da pogledate na ovom linku. Za svaki artikal je naveden opis, cena, kao i stanje u magacinu.

Posetite nas, dozvolite da se predstavimo, dozvolite da upoznamo vas i da kroz kreativan proces odaberemo promo artikle koji će vas predstavljati u najboljem svetlu.

O nama najbolje govore naši partneri i poslovi koje smo zajednički uradili. Uverite se u to. Hajde da sarađujemo, pa da se stvarno upoznamo!

Jasmina Živković direktor potpis

Jasmina Živković, direktor