Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

ŽENSKI REKLAMNI TEKSTIL

Ženski reklamni tekstil – majice, košulje, duksevi, jakne, prsluci

Radi lakšeg snalaženja u širokoj ponudi reklamnog tekstila, podelili smo odevne predmete na muške, ženske i na dečije. Neki od modela su uniseks, stoga slobodno pogledajte i našu ponudu pod Muški reklamni tekstil.
U ženskoj kolekciji odevnih predmeta nudimo različite modele i vrste artikala. Od običnih pamučnih majica, polo majica, dukseva, do prsluka i jakni. Tako možemo da zadovoljimo vaše potrebe za reklamnim tekstilom, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

Upoznajte se sa našom ponudom i odaberite odgovarajuće modele. Birajte ih spram vaših potreba, prirode vašeg posla, okruženja u kojem radite. Klikom na link ili na fotografiju modela, možete da pogledate kompletan izbor boja i veličina tog modela. 

Obične ženske majice (T-shirt) su strukirane, sa užom ranflom i manjim rukavima. Nudimo ih u različitim gramažama i od nekoliko renomiranih brendova (Explode, Gildan, Payper). Klikom na Obične ženske majice videćete ponudu boja majica – oko 30 boja majica. Verujemo da će svako pronaći nijansu koja odgovara njegovim korporativnim bojama.

Majice sa kragnicom se nalaze u delu Polo ženske majice. Strukirane su i u ponudi imamo oko 20 boja polo majica od dve vrste materijala – pike i umbro materijal.

Sportske ženske majice su deo ženskog reklamnog tekstila namenjene sportskim aktivnostima. I oni koji nisu profesionalni sportisti će voleti da nose ove dry-fit majice tokom treninga ili na sportskim manifestacijama. Sportske majice nudimo od dve vrste materijala u osam različitih boja.

Posebna kategorija ženskog reklamnog tekstila su Ženske majice za sublimaciju. Sublimacija je relativno nova tehnika štampe pogodna za štampu u punom koloru, bez potrebe za većim tiražima. Majice su blago strukirane.

Košulje su namenjene zaposlenima u različitim delatnostima. Na vama je da odaberete da li više volite 100% pamučne košulje ili košulje od mešavine pamuka i poliestera. Modele takođe možete da birate – da li volite strukirane ili standardne.

Što se tiče ženskih dukseva, verujemo da ćete pronaći baš ono što vam je potrebno da bi se vaše koleginice osećale prijatno u njima. U ponudi su modeli sa ili bez kapuljače, sa cibzarom ili bez njega. Dukseve nudimo od tanjeg ili od debljeg materijala, u preko 10 boja. Klikom na Ženski duksevi ili na Ženske duks jakne otkrićete raznolikost naše ponude.

Za hladnije dane pripremili smo ženske jakne i prsluke. Svi modeli su predviđeni za štampu ili za vez. Klikom na Ženske jakne ili Ženski prsluci upoznaćete se sa širokom paletom modela i materijala koje imamo u ponudi. Primetićete da neki materijali u sebi sadrže vodonepropusne membrane, a to je naročito značajno za kišne periode.