Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

DEČIJI REKLAMNI TEKSTIL

Dečiji reklamni tekstil – obične, sportske i sublimacione majice.

Radi lakšeg snalaženja u širokoj ponudi reklamnog tekstila, podelili smo odevne predmete na muške, ženske i na dečije. Ne zaboravite na najmlađe prilikom planiranja štampe rekamnog tekstila i promo materijala.

U dečijoj kolekciji odevnih predmeta nudimo tri vrste reklamnih majica. To su obične, sportske i majice za sublimaciju. Dostupni modeli majica zadovoljiće potrebe vaše nabavke. Imamo sve za sportske klubove, za dečije kampove, školice jezika… U najširem, nudimo majice za najrazličitije reklamne kampanje.

Obične dečije majice (T-shirt) nudimo u preko 10 boja, u veličinama koje pokrivaju uzrast od 2 do 12 godina. Za starije uzraste pogledajte muške obične majice ili ženske obične majice.

Sportske dečije majice su deo dečijeg reklamnog tekstila namenjene sportskim aktivnostima. Deca su u stalnom pokretu i voleće da nose ove dry-fit majice tokom treninga ili na sportskim manifestacijama. U ponudi imamo sedam boja, uključujući i neon žutu i neon narandžastu.

Posebna kategorija dečijeg reklamnog tekstila su Majice za sublimaciju. Sublimacija je relativno nova tehnika štampe pogodna za štampu u punom koloru, bez potrebe za većim tiražima.

A

Detalje o proizvodima možete pogledati klikom na sliku proizvoda. Stanje na lageru pogledajte ovde.