Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

SITO ŠTAMPA – ŠTAMPA NA MAJICAMA

Sito štampa je neprevaziđena vrsta štampe za veće tiraže!

Sito štampa je tehnika koja obezbeđuje visokokvalitetan otisak intenzivnih boja i izuzetnu otpornost na spoljašnje uticaje. Boja se propušta kroz mrežastu matricu ostavljajući čiste i oštre otiske. Postoje različite vrste boja koje se koriste u ovoj tehnici. U zavisnosti od vaših zahteva preporučićemo najpogodniju opciju.

Tehnika sito štampe je jednako dobro primenljiva za štampu kako jednobojnih, tako i višebojnih grafičkih rešenja. Predstavlja ekonomičan izbor za veće tiraže. Iako je početna cena veća, kod velikih serija je pojedinačna cena neuporedivo niža nego kod drugih tehnika štampe. Uz to, štampa je kvalitetna i dugotrajna.

Sito štampa se koristi za štampu na tekstilu, najčešće za štampanje majica, ali i na drugim materijalima koji imaju ravnu površinu.

Sito štampa slika

Sito štampa na kesama i torbama

S obzirom na to da imaju ravnu površinu, kese i torbe su pogodne za sito štampu. Reklamne kese i reklamni cegeri mogu biti od papira, platna ili polipropilena. U sito štampi postoji i srebrna i zlatna boja, tako da vaše promotivne kese mogu biti efektne i zapažene.

Sito preslikači za neravne i teže dostupne površine

U sito štampi izrađujemo i preslikače koji su pogodni za štampu na teže dostupnim delovima odeće. Takvi su, primera radi, kačketi, ruksaci, radna odela, ali i šolje, pepeljare… U našoj štampariji izrađujemo visokokvalitetne i postojane preslikače. Mnogi naši kupci imaju loše prethodno iskustvo sa preslikačima, ali je razlog tome što oni nisu rađeni u sito štampi ili im nije stavljen specijalni lepak.

Mi za našu štampu garantujemo da je postojana i dugotrajna, a o tome mogu posvedočiti i svi naši dugogodišnji klijenti.

Štampanje ljudskih likova na tamnim majicama, često je najveći izazov za sito štampare. Naš primer takve sito štampe možete pogledati ovde.