Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

Kolor preslikači za tekstil

Kolor preslikači za tekstil se koriste za precizne otiske grbova i logotipa u punom koloru.

Kolor preslikači su zahvalni za štampu znakova manjih dimenzija koji su pritom u puno boja. Bilo da je to zastava Srbije na rukavu, kolorni logo konferencije na ruksaku ili nešto slično, preslikači su pravo rešenje.

Digitalni preslikači primenjuju se za štampu sitnijih znakova na tekstilnim promo artiklima. Znaci koji su u mnogo boja, sa mnogo detalja, idealni su za brendiranje u ovoj tehnici. Još jedna pogodnost je što se pun kolor može štampati na malim tiražima. Nema ograničenja u pogledu količine. Takvim zahtevima ne mogu da odgovore druge tehnike poput direktne sito štampe ili folija za tekstil.

Moguće je štampati na teško dostupnim mestima na kojima direktna sito štampa ne može da se primeni (kačketi, džepovi radnih odela, ruksaci..). Takođe, u ponudi imamo rokovnike i notese koji imaju korice od tekstila. Oni su, takođe, idealni za ovakav vid brendiranja.

Otisak kolornih preslikača je besprekoran i oštar. Ova tehnika se može primenjivati i na bele i na tamne podloge, kao i na pamučne i na sintetičke materijale.

Priprema se može dostaviti u vektorima, ali i kao fotografija. Ovo je pravo olakšanje kupcima koji u arhivi nemaju svoje logotipe u vektorskom formatu. Fotografije treba da su u dobroj rezoluciji, jer otisak zavisi od kvaliteta slike. O tome se svakako možete posavetovati sa našim prodajnim timom.

Željeni motiv se laserskim mašinama štampa na specijalnim preslikačima. Upravo to garantuje jasnoću i preciznost otiska. Zatim se znak sa preslikača prenosi na artikal uz pomoć termo prese. Svaki materijal zahteva specifičnu temperaturu i jačinu pritiska. Ali je svima zajedničko to da moraju da podnesu temperaturu od 140°C, pa naviše.

Naši promo artikli su već unapred odabrani tako da mogu da prihvate preslikače. Bilo da su napravljeni od poliestera, polipropilena, svile ili pamuka.

Kolor preslikači za tekstil su veoma pogodni za široko brendiranje. Primenu kolor preslikača na ruksacima možete pogledati ovde.