Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

Kvalitetna štampa kao šlag na torti

Kvalitetna štampa na reklamnom materijalu, u dogovorenom roku.

Bez obzira na to koji promotivni materijal da odaberete, veoma je važno da štampa na svim artiklima bude kvalitetna i postojana. Važno je i to da sve bude urađeno u dogovorenom roku. Deluje vam da je od ideje do realizacije dugačak put? Bez brige. Apeiron tim je tu da celu proceduru učini što jednostavnijom.

Nije potrebno da poznajete sve tehnike štampe i njihovu primenu na različitim materijalima. Prepustite to nama. U zavisnosti od toga koja vrsta promo materijala vam je potrebna, određuje se i vrsta brendiranja. Takođe, važnu ulogu u izboru tehnike igraju željeni tiraž i broj boja u znaku koji se štampa. Spram dugogodišnjeg iskustva u svetu promo artikala, uvek ćemo sugerisati šta je adekvatno za konkretnu situaciju.

Kvalitetna štampa na različitim materijalima

U zavisnosti od tipa artikla i vrste materijala od kojeg je izrađen, koristi se i adekvatna tehnika brendiranja reklamnog materijala.

Na tekstilnim artiklima – sito štampa, sublimaciona štampa, vez, folije za tekstil, kolor preslikači
Na drvetu, na metalnim artiklima – laserska gravura/YAG gravura
Na plastici – tampon štampa, direktna UV štampa
Na staklu, keramici – sito štampa, sublimaciona štampa
Na koricama notesa/rokovnika – sito štampa, UV štampa, suvi žig/folijatisak

Polazna tačka kod odabira tehnike štampe je vaša želja. Zatim, spram ostalih detalja, utvrđujemo da li je to izvodljivo i da li je to najbolje rešenje. Na kraju ćete dobiti otisak kojim ćete dugo biti zadovoljni!

Kako bismo odgovorili na sve vaše upite, u našoj štampariji promo materijal brendiramo u sledećim tehnikama: