Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

RADNA ODELA I ZAŠTITNA OPREMA

Radna odela i bezbednost na radu – važan faktor uspešnog poslovanja.

U kolekciji Radna odela nudimo raznovrsne modele uniformi/zaštitne opreme. Pogodni su za različite uslove za rad – terenski rad, rad u magacinu, rad na mašinama…
U ponudi su modeli različite debljine materijala. Pogodni su za rad u zimskim i u letnjim periodima. Modeli su sa ili bez ojačanja na kolenima. Neki od modela su sa dodatnim džepovima, sa odeljcima za alat, jednobojni ili u kombinaciji dve boje…

Radna odela i zaštitna oprema obuhvataju kako gornje, tako i donje delove radne opreme. Od jakni i bluza, preko običnih i treger pantalona, do prsluka i kabanica.

Zakonom su često propisani detalji oko odeće i obuće zaposlenih, kao i način njihovog brendiranja. Istražite našu ponudu i u skladu sa vašim potrebama odaberite odgovarajuće modele za vašu delatnost.

Deo naše ponude radne obuće možete pogledati ovde.

Radne bluze/jakne koje imamo u ponudi često ne izgledaju kao tipične radne pantalone. Iako zadovoljavaju tehničke standarde, one su pravljene da budu moderne i lepe za oko. Duže ili kraće, od različith materijala, zadovoljiće vašu potrebu za radnim jaknama.

Od radnih pantalona u ponudi imamo kako bermude, tako i dugačke pantalone i farmerke. Posebno smo odvojili Radne tregerice (polukombinezone). Svaki model pantalona ima odgovarajući model radne jakne. Lako ćete ih pronaći po nazivu modela (npr. AVIATOR JACKET – jakna, AVIATOR PANTS – pantalone, AVIATOR BIB PANTS – polukombinezon).

U ponudi imamo i preko 10 modela radnih prsluka. Među njima su i nekoliko različitih modela fluo (GLOW) prsluka.

Kod zaštite od kiše, nudimo ili vodootporni set za kišu (jakna i pantalone) ili vodootpornu kabanicu.

Upoznajte se sa našom ponudom i odaberite odgovarajuće modele. Birajte ih spram vaših potreba, prirode vašeg posla, okruženja u kojem radite. Klikom na link ili na fotografiju modela, možete da pogledate kompletan izbor boja i veličina tog modela.

=

Detalje o proizvodima možete pogledati klikom na sliku izabranog proizvoda. Provera lagera moguća je ovde.

Radna odela - Radne bluze

Radne bluze / jakne

Širok izbor radnih bluza, jakni i dukserica.

Radna odela - Radni prsluci

Radni prsluci

Širok izbor kvalitetnih radnih prsluka.

Radne pantalone

Radne pantalone

Pantalone, farmerke, donji deo trenerke.

Set za kišu

Radne kabanice

Vodootporni set jakna i pantalone.

Radna odela - tregerice

Radne tregerice

Pantalone sa tregerima – polukombinezoni.