Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

Laserska / YAG gravura

Graviranje na metalnim i drvenim promo artiklima.

Sinonim za graviranje kao tehniku brendiranja je dugovečnost. Laser trajno utiče na formu artikla, budući da laserski snop skida gornji sloj sa površine predmeta. Izgravirani znak se ne može oštetiti ni skinuti. Današnje mašine za lasersko graviranje omogućavaju brzo i precizno graviranje na manjim i na većim tiražima. Laserska / YAG gravura se najčešće primenjuje na drvenim i na metalnim artiklima.

Gravura na drvenim artiklima

Na drvenim promo materijalima graviranje je prirodniji vid brendiranja. Nakon gravure ostaje prelepi tamni otisak drveta. U ponudi imamo hemijske olovke od drveta, kutije za vino, priveske, USB-ove… Ponudu drvenih promo artikala možete pogledati ovde.

Graviranje na metalnim artiklima

Metalni artikli sa graviranim znakom izgledaju elegantnije i otmenije.

Vođeni željama kupaca za inovacijama, proizvođači reklamnog materijala su artikle unapredilli i u pogledu mogućnosti graviranja. U našoj ponudi postoje pomoćne baterije koje imaju ugrađene led sijalice u sebi. Nakon graviranja vašeg znaka, rezultat je svetleći znak. Tačnije, svetlost led sijalice prolazi kroz obrise vašeg znaka i dobijamo svetleći efekat. Ponudu takvih artikala možete da pogledate ovde.

U ponudi imamo i notese koji su predviđeni za graviranje. Boja gravure na takvom notesu je ista kao i boja elastične trakice na notesu. Trajni otisak, a uz to i u boji koju ste odabrali. Zvuči fantastično, zar ne?

Takođe, mnogi reklamni artikli (hemijske olovke, upaljači, pomoćne baterije, termosi, pljoske…) su pripremljeni za brendiranje tako da nakon što laser skine površinski sloj materijala rezultat budu sjajne podloge, koje daju neverovatan efekat!

Kompletnu ponudu artikala pogodnih za graviranje možete pogledati na ovom linku. Eleganciju izgraviranih termosa možete pogledati na ovom linku.