Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

MUŠKI REKLAMNI TEKSTIL

Muški reklamni tekstil – majice, košulje, duksevi, jakne, prsluci.

Radi lakšeg snalaženja u širokoj ponudi reklamnog tekstila, podelili smo odevne predmete na muške, ženske i na dečije. Neki od modela su uniseks – pogodni i za muškarce i za žene. U muškoj kolekciji odevnih predmeta nudimo različite modele i vrste artikala. Od običnih pamučnih majica, polo majica, dukseva, do prsluka i jakni. Tako možemo da zadovoljimo vaše potrebe za reklamnim tesktilom, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

Upoznajte se sa našom ponudom i odaberite odgovarajuće modele. Birajte ih spram vaših potreba, prirode vašeg posla, okruženja u kojem radite. Klikom na link ili na fotografiju modela, možete da pogledate kompletan izbor boja i veličina tog modela. Provera lagera je moguća ovde.

Obične muške majice (T-shirt) nudimo u različitim gramažama i od nekoliko renomiranih brendova (Explode, Gildan, Payper). Klikom na Obične muške majice  videćete ponudu boja majica – preko 30 boja majica. Verujemo da će svako pronaći nijansu koja odgovara njegovim korporativnim bojama.

Majice sa kragnicom se nalaze u delu Polo muške majice. U ponudi imamo oko 20 boja polo majica od dve vrste materijala – pike i umbro materijal.

Sportske muške majice su deo muškog reklamnog tekstila namenjene sportskim aktivnostima. I oni koji nisu profesionalni sportisti će voleti da nose ove dry-fit majice tokom treninga ili na sportskim manifestacijama. Sportske majice nudimo od dve vrste materijala u sedam različitih boja.

Posebna kategorija muškog reklamnog tekstila su majice za sublimaciju. Sublimacija je relativno nova tehnika štampe pogodna za štampu u punom koloru, bez potrebe za većim tiražima.

Košulje su namenjene zaposlenima u različitim delatnostima. Na vama je da odaberete da li više volite 100% pamučne košulje ili košulje od mešavine pamuka i poliestera. Modele takođe možete da birate – da li volite strukirane ili standardne.

Što se tiče muških dukseva, verujemo da ćete pronaći baš ono što vam je potrebno da bi se vaši zaposleni osećali prijatno u njima. U ponudi su modeli sa ili bez kapuljače, sa cibzarom ili bez njega. Dukseve nudimo od tanjeg ili od debljeg materijala, u preko 10 boja. Klikom na Muški duksevi ili na Muške duks jakne otkrićete raznolikost naše ponude.

Za hladnije dane pripremili smo muške jakne i prsluke. Svi modeli su predviđeni za štampu ili za vez. Klikom na Muške jakne ili Muški prsluci upoznaćete se sa širokom paletom modela i materijala koje imamo u ponudi. Primetićete da neki materijali u sebi sadrže vodonepropusne membrane, a to je naročito značajno za kišne periode.