Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

CRNE REKLAMNE TABLE

Crne reklamne table – najbrža komunikacija sa vašim kupcima.

Crne table za pisanje kreda markerom su najbolji način da ostavite željenu poruku vašim posetiocima i gostima. Područja primene ovih tabli su velika, kao što su: restorani, tržni centri, cvećare, pekare i slično.
Table su praktične za svako prodajno mesto na kojem želite da ostavite jezgrovitu, kratku poruku. Pritom, tu poruku lako i jednostavno možete da izmenite. Specijalne cene, dnevni meni, radno vreme vašeg objekta – neki su od primera poruka koje možete preneti vašim kupcima uz pomoć crnih reklamnih tabli.

Vrste crnih reklamnih tabli

U ponudi imamo više vrsta crnih tabli – spoljne (ulične) A table, stone table, ubodne table, kao i zidne table. Pored tabli nudimo i kreda markere za table, kao i sredstvo za čišćenje tabli. Crne table se brišu mokrom krpicom ili sunđerom. Ponekad je potrebno detaljno očistiti tablu posebnim sredstvom, naročito kad su u pitanju table većih dimenzija. Sredstvo za čišćenje isporučujemo u pakovanju od 500 ml, u plastičnoj flašici sa pumpicom.

crne reklamne table - ulična tabla

Ulične table

Crne reklamne table stone

Stone table

Ubodne table

Ubodne table

Crne reklamne table primer

Zidne table

Sredstva za čišćenje tabli razna

Čišćenje tabli

Prednosti ovih tabli u odnosu na druge proizvode slične namene su:

  • višekratna i jednostavna upotrebna
  • otpornost na atmosferske uslove
  • princip piši/briši
  • samostojeće
  • razni oblici za razne namene
  • kreda markeri sa velikim izborom boja
Pogledajte još: Promo pultovi i panoi

Kreda markeri za pisanje po crnim tablama

Kada je reč o kreda markerima, u pitanju je tečna kreda kojom je moguće pisati po staklu, metalu, plastici i drugim glatkim površinama.
U asortimanu imamo pakovanje po četiri markera debljine pisanja 1-2 mm, pojedinačne markere debljine pisanja 2-6 mm, kao i pojedinačne markere debljine pisanja 7-15 mm. U zavisnosti od dimenzija table preporučuje se i adekvatan kreda marker.

Na tablama manjih dimenzija piše se kreda markerima debljine pisanja 1-2 mm. Na zidnim i uličnim tablama poruka dolazi do izražaja ukoliko se koriste markeri 2-6 mm i 7-15 mm debljine pisanja. Dostupne boje markera su: bela, crvena, pink, zelena, narandžasta, plava, žuta, violet, zlatna i srebrna. Ponudu crnih reklamnih tabli možete pogledati u katalogu, klikom na sledeći link.