Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

ŽENSKI DUKSEVI

Ženski duksevi u preko 10 boja, sa ili bez kapuljače.

Što se tiče ženskih dukseva, verujemo da ćete naći baš ono što vam je potrebno da bi se vaši zaposleni osećali prijatno u njima. U ovom delu biće predstavljeni duksevi bez cibzara, a ukoliko vas zanimaju duksevi sa cibzarom, kliknite na Ženske duks jakne. Ženski duksevi su izrađeni od različitih materijala: roko, futer, polar. S obzirom na to da su dole navedeni duksevi uniseks modeli, veličine im kreću od XS, što će zadovoljiti potrebe i najsitnijih dama. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks WING, sa raglan rukavima

WING duks spada u tanje dukseve. Sačinjen je od roko materijala, 260 g/m2, 100% pamuk. Elastične ranfle oko vrata, na rukavima i dnu. Okovratnik ojačan trakom, ukrasni štepovi na okovratniku, dodatni štepovi na okovratniku, rukavima, ramenima i dnu. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks SPRING

SPRING duks spada u deblje dukseve. Sačinjen je od futera, 280 g/m2, 80% pamuk, 20 % poliester. Elastične ranfle oko vrata, na rukavima i dnu. Okovratnik ojačan trakom, dodatni štepovi na okovratniku, rukavima, ramenima i dnu. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks CHAMP, sa kapuljačom

CHAMP duks spada u deblje dukseve. Sačinjen je od futera, 280 g/m2, 80% pamuk, 20 % poliester. CHAMP model ima kapuljaču sa učkurom u boji duksa, kao i veliki džep sa prednje strane. Elastične ranfle na rukavima i dnu. Dodatni štepovi na ramenima, rukavima i dnu. Okovratnik ojačan trakom. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Uniseks duks GLECHER ZIP, od brušenog polara sa cibzarom do pola

GLECHER ZIP duks spada u deblje dukseve. Sačinjen je od polara, 220 g/m2, 100% poliester. Duks ima visoku kragnu i kratki cibzar do polovine grudi. Okovratnik ojačan trakom. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.