Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

ŽENSKI PRSLUCI

Ženski prsluci – softshell, polar ili poliester.

Ženski prsluci su idealni u kombinaciji sa majicama ili duksevima. Često nam je potreban odevni predmet koji će nas grejati, ali nam neće smetati u radu. Prsluci su upravo jedan od takvih artikala. U ponudi imamo modele od softšel materijala, polara ili poliestera. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženski prsluk NOVA WOMEN

Štepani prsluk sa laganim punjenjem. Visoka kragna, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan unutrašnji džep. Blago strukiran. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženski prsluk JET WOMEN, prsluk sa kapuljačom

Štepani prsluk sa kapuljačom, sa laganim punjenjem. Blago strukiran. Dva prednja džepa. Elastični paspuli oko ramena, kapuljače i džepova. 100% najlon. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Obične ženske majice Model Master Lady Donna
Model Master Lady Donna dimenzije

Ženski prsluk SKIPPER VEST WOMEN, softshell prsluk

Softšel prsluk, visoka kragna, blago strukiran. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan na grudima. Sastav: 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana – 8000 mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24h paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Obične ženske majice Model Master Lady Donna
Model Master Lady Donna dimenzije

Ženski prsluk STORM LADY, sa detaljima u drugoj boji

Prsluk sa kapuljačom, blago strukiran, štepani. Dva prednja džepa i džep sa rajsferšlusom na grudima. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.