Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

ŽENSKE JAKNE

Ženske jakne – idealne za zimu i prelazni period.

Jakne u nastavku predstavljaju našu ponudu softshell i zimskih jakni za žene. Jakne su pravljene u skladu sa trendovima, poseduju vodonepropusne i paropropusne membrane. U ponudi su kraći i duži modeli, sa ili bez kapuljače, prema potrebi naših kijenata. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Ženska jakna SKIPPER WOMEN, softshell jakna

Ženska softshell jakna, visoka kragna. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Sastav: 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana – 8000mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24h paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Obične ženske majice Model Master Lady Donna
Model Master Lady Donna dimenzije

Ženska jakna RIDER WOMEN, softshell jakna sa kapuljačom

RIDER WOMEN ženska jakna je vodootporna, paropropusna softshell jakna sa TPU membranom. Blago je strukirana. Sastav: 1. Lice – 100% poliester 2. Membrana – 5000 mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24h paropropusnost 3. Postava – 100% poliester. Ima elastične učkure sa steznim regulatorima u kapuljači, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Svi rajsferšlusi su vodootporni, otvor za palac na rukavima, zadnja strana duža od prednje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Model Master Lady Donna dimenzije

Ženska jakna BLACK PEAK WOMEN, softshell jakna sa kapuljačom

Softšel jakna sa kapuljačom, blago strukirana, raglan rukavi. Elastični učkuri sa steznim regulatorima u kapuljači. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Svi rajsferšlusi su vodootporni. Zadnja strana jakne duža od prednje. Sastav: 1. Lice – 100% poliester 2. Membrana – 8000 mm vodonepropusnost, 3000 g/m2/24 časa paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester.
Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Model Master Lady Donna dimenzije

Ženska jakna PROTECT WOMEN, softshell jakna sa skidajućom kapuljačom

PROTECT WOMEN je jedna od omiljenijih jakni iz naše ponude. Ima kapuljaču na skidanje i elastične učkure sa steznim regulatorima u kapuljači. Blago je strukirana. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Sastav 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana – 8000 mm vodonepropusnost / 1000 g/m2/24 časa paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester.
Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.