Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

SPORTSKE ŽENSKE MAJICE

Sportske ženske majice sa funkcijom upijanja i brzog sušenja (dry-fit).

Sportske majice (dresovi) za žene napravljene od dry-fit materijala idealne su za sve sportske i rekreativne aktivnosti. U našoj ponudi ženskog reklamnog tekstila možete pronaći sportske majice u osam boja, uključujući i ciklamu, neon žutu i neon narandžastu. Sve ženske sportske majice su blago strukirane. Nudimo dva modela sportskih majica, a razlikuju se u vrsti i u debljini tkanine. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Sportska ženska majica RECORD LADY, sa raglan rukavima

Ženska sportska dry-fit majica sa ranglan rukavima, 130 g/m2, 100% poliester, osetna tekstura materijala. Majica je blago strukirana, šivena sa strane. Okovratnik je od identičnog materijala kao i telo majice. Karakteristično za tkaninu je njena funkcija lakog upijanja i brzog sušenja. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obične ženske majice Model Master Lady Donna
Model Master Lady Donna dimenzije

Sportska ženska majica TEE LADY

Ženska sportska dry-fit majica 100 g/m2, 100% poliester, gladak materijal. Majica je blago strukirana, šivena sa strane. Reflektivni detalj na leđima. Okovratnik je od identičnog materijala kao i telo majice. Karakteristično za tkaninu je njena funkcija lakog upijanja i brzog sušenja. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Ženske obične majice Premia
Premia ženske majice dimenzije