Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com
Apeiron slika Vodič za odabir kišobrana

Kliknite na sliku ako želite da pogledate Vodič za odabir kišobrana u PDF formatu!

Jedna od bolje opremljenih robnih grupa iz našeg ponude reklamnog materijala je robna grupa KIŠOBRANI.

Naš asortiman broji 26 različitih modela kišobrana, a osnovna razlika među njima je da li su u pitanju štapni kišobrani ili sklopivi kišobrani.

Platno na kišobranima je u većini slučajeva izrađeno od sirove svile ili od poliestera, a kako bismo i iz ove robne grupe imali predstavnika eco friendly artikala – u ponudi je i model čije je platno izrađeno od reciklirane PET ambalaže, model CLASSIC RPET.

Većina modela ima automatsko otvaranje, pojedini čak i automatsko zatvaranje, a nekolicina ima standardni/ručni način otvaranja i zatvaranja.

Kišobrani mogu imati 6 ili 8 panela, a međusobno se razlikuju i po prečniku – kišobran sa najvećim prečnikom iz naše ponude je kišobran GOLFER.

Još neki specifični modeli iz naše ponude:
HOFFMAN – kišobran od sirove svile sa detaljima od bambusa
STERLING – sklopivi kišobran od sirove svile u poklon pakovanju
PAMPAS – samostojeći kišobran sa dva lica, sa C drškom i sa “kontra” otvaranjem (naročito pogodan prilikom ulaska u automobil)

Kod svakog modela kišobrana iz naše ponude navedene su sve pomenute karakteristike, kao i dostupne boje. Asortiman boja kod pojedinih modela je i preko 10, pa verujemo da će se jedna od njih uklopiti u vaš brendirani materijal.

Za informacije o načinima brendiranja kišobrana obratite nam se u kontakt formi ili mejlom na apeiron21000@gmail.com