Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com
Apeiron - kako odabrati idealan termos?termos-slika

U potrazi ste za saveznikom koji čuva toplotu napitaka kad god ste u pokretu? Želite da odabrani model reklamnog artikla zadovoljava estetske kriterijume, ali da ni funkcionalnosti ne manjka? Imamo rešenje za vas! U nastavku teksta vam pomažemo da odaberete novi omiljeni brendirani termos.

U okviru robne grupe KUĆNI SETOVI važan odeljak čini asortiman termosa. U našoj ponudi se nalazi gotovo 20 različitih modela termosa, a glavna razlika među njima je u zapremini (mililitraži), kao i u materijalu od kojeg su izrađeni.

Najsimpatičniji predstavnik naše kolekcije termosa je termos FLUID MINI, termos od nerđajućeg čelika zapremine 260 ml. Ovaj model ne zauzima mnogo mesta u vašem cegeru/torbi, a omogućava da uvek uz sebe imate omiljeni topli napitak.

Nasuprot njemu – gigant među termosima, model MASSIMO zapremine 1 litar. Ovaj model stiže u poklon pakovanju. Za MASSIMA će, sasvim opravdano, uvek biti mesta u vašem prtljagu kada se pripremate za poslovni put, team building i slično.

Od ove sezone naš asortiman termosa je bogatiji za dva artikla koji su izrađeni od kombinacije bambusa i nerđajućeg čelika – modeli PLANET i PALMA. Zapremina oba modela je 400 ml.

Pored navedenih zapremina termosa, ipak je najviše onih koji u koje staje 500 ml vaše omiljene tečnosti.

Sve modele termosa iz naše ponude možete da pogledate na ovom linku, sasvim sigurno ćete pronaći svog favorita za promo materijal vaše firme/kluba/udruženja.

Za informacije o načinima brendiranja termosa obratite nam se u kontakt formi ili mejlom na apeiron21000@gmail.com.