Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

MUŠKE DUKS JAKNE

Muške duks jakne – idealne za prelazni period.

Duks jakne u nastavku predstavljaju našu ponudu dukseva i džempera sa cibzarom. Sastav materijala od kog su napravljeni su ili 100% poliester ili mešavina pamuka i poliestera. Takođe, možete birati da li želite duks jakne sa ili bez kapuljače. Ukoliko se ipak odlučite za obične dukseve, možete ih pogledati ovde, a našu ponudu jakni možete pogledati ovde. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muške duks jakne WINNER

Dukserica sa kapuljačom, 280 g/m2, 80% pamuk, 20% poliester, dva prednja džepa, učkur u kapuljači u boji dukserice. Elastične ranfle na rukavima i dnu, dodatni štepovi na rukavima, ramenima i dnu. Okovratnik ojačan trakom. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Duks jakne WINNER
Duks jakne WINNER - mere

Muška duks jakna POLARIS, od brušenog polara

Dukserica sa visokom kragnom, sačinjena od polara, 280 g/m2, 100% poliester. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, elastične ranfle na rukavima, elastični učkuri sa steznim regulatorima u dnu. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Dux jakne Polaris
Duks jakne Polaris - Mere

Muška duks jakna GLECHER, od tanjeg polara

Dukserica sa visokom kragnom, sačinjena od tanjeg polara, 220 g/m2, 100% poliester. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muške duks jakne Glecher
Duks jakne Glecher - mere

Muška duks jakna CLARK, strukiran kroj

Dukserica sa kragnom, 280 g/m2, 95% poliester, 5% elastin. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, elastične ranfle na rukavima, strukiran kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška duks jakna COOPER, sa kapuljačom, strukiran kroj

Dukserica sa kapuljačom, 280 g/m2, 95% poliester, 5% elastin. Raglan rukavi, elastični učkuri sa steznim regulatorima u kapuljači. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, elastični paspuli na rukavima i dnu. Strukiran kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška duks jakna ARGON, strukiran kroj

ARGON dukserica sa kapuljačom, ukrasni džepovi i detalji spolja i iznutra. Sastav svetlo siva: 50% pamuk, 50% poliester, sastav tamno siva: 80% pamuk, 20% poliester, 320 g/m2. Učkuri u kapuljači, dva prednja džepa, elastični paspuli na rukavima i dnu. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška duks jakna JOKER, melirana, sa kapuljačom

JOKER melirana dukserica sa kapuljačom, izrađena od materijala poput džempera, 100% poliester, 280 g/m2. Dva prednja džepa, elastični paspuli na rukavima, kapuljači, oko rajsferšlusa i na dnu. Okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška duks jakna JUMPER, melirana

Melirana dukserica sa kragnom, izrađena od materijala poput džempera, 100% poliester, 280 g/m2. Dva prednja džepa, okovratnik ojačan trakom, ranfle na rukavima i dnu. Dupli štepovi na rukavima, ramenim i dnu. Klasičan kroj. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška duks jakna JUPITER, melirana,sa softshell delovima

JUPITER muška duks jakna je kombinacija meliranog brušenog materijala i dvoslojnog softshell-a. Ima visoku kragnu, rajsferšlus u boji softshell-a, dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Okovratnik ojačan trakom, ojačani štepovi, ranfle na rukavima i dnu, klasičan kroj. Sastav: softshell: lice – 96% poliester, 4% elastin; postava polar – 100% poliester. Melirani materijal: 100% poliester, materijal poput džempera. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.