Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

MUŠKE JAKNE

Muške jakne Muške jakne – idealne za zimu i za prelazni period.

Muške jakne u nastavku predstavljaju našu ponudu softshell i zimskih jakni. Jakne su pravljene u skladu sa trendovima, poseduju vodonepropusne i paropropusne membrane. U ponudi su kraći i duži modeli, sa ili bez kapuljače, prema potrebi naših kijenata. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna PROTECT MEN, softshell jakna sa skidajućom kapuljačom

PROTECT MEN je jedna od omiljenijih jakni iz naše ponude. Ima kapuljaču na skidanje i elastične učkure sa steznim regulatorima u kapuljači. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Sastav 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana8000 mm vodonepropusnost / 1000 g/m2/24 časa paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester.
Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muške jakne Protect men tabela sa veličinama

Muška jakna PACIFIC, softshell jakna sa kapuljačom

Softshell jakna sa kapuljačom, elastični učkuri sa steznim regulatorima u kapuljači. Dva prednja džepa sa preklopom i dva džepa sa strane. Rajsferšlus je vodootporan. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna RIDER, softshell jakna sa kapuljačom

RIDER muška jakna je vodootporna, paropropusna softshell jakna sa TPU membranom. Sastav: 1. Lice – 100% poliester 2. Membrana – 5000 mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24 h paropropusnost 3. Postava – 100% poliester. Ima elastične učkure sa steznim regulatorima u kapuljači, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Svi rajsferšlusi su vodootporni, otvor za palac na rukavima, zadnja strana duža od prednje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna NITRO, dvobojna softshell jakna

NITRO jakna, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Elastični učkuri u kapuljači. Zadnja strana jakne duža od prednje. Sastav: lice – 96% poliester, 4% elastin, postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna SKIPPER, softshell jakna

Muška jakna, visoka kragna. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Sastav: 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana – 8000mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24h paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna YETI, duža, zimska jakna

YETI jakna sa kapuljačom. Visoka kragna, preklop sa čičak trakama preko rajsferšlusa. Dva džepa sa rajsferšlusom na grudima, četiri prednja džepa, jedan unutrašnji džep. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Ranfle u rukavima za dodatnu zaštitu od hladnoće. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Sastav: 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna BLACK PEAK, softshell jakna sa kapuljačom

Softšel jakna sa kapuljačom, raglan rukavi, elastični učkuri sa steznim regulatorima u kapuljači. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Svi rajsferšlusi su vodootporni. Zadnja strana jakne duža od prednje. Sastav: 1. Lice – 100% poliester 2. Membrana – 8000 mm vodonepropusnost, 3000 g/m2/24 časa paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška jakna HILL, duži model jakne

Muška jakna, visoka kragna. Sastav: 100% poliester. Preklop sa drikerima preko rajsferšlusa. Kapuljača sa elastičnim učkurima i steznim regulatorima savijena u kragni, koja je zatvorena čičak trakom. Čičak traka za podešavanje širine na dnu rukava. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, jedan unutrašnji džep. Unutrašnjost kombinacija polara i štepane postave. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.