Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

SPORTSKE MUŠKE MAJICE

Sportske muške majice sa funkcijom upijanja i brzog sušenja (dry-fit).

Sportske majice (dresovi) napravljene od dry-fit materijala idealne su za sve sportske i rekreativne aktivnosti. U našoj ponudi muškog reklamnog tekstila možete pronaći sportske majice u sedam boja, uključujući i neon žutu i neon narandžastu. Nudimo dva modela sportskih majica, a razlikuju se u vrsti i u debljini tkanine. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Sportska muška majica RECORD, sa raglan rukavima

Muška sportska dry-fit majica sa ranglan rukavima, 130 g/m2, 100% poliester, osetna tekstura materijala. Majica je šivena sa strane. Okovratnik je od identičnog materijala kao i telo majice. Karakteristično za tkaninu je njena funkcija lakog upijanja i brzog sušenja. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Muške sportske majice Rekord
Rekord sportske majice

Sportske muške majice TEE

Muška sportska dry-fit majica 100 g/m2, 100% poliester, gladak materijal. Majica je šivena sa strane. Reflektivni detalj na leđima. Okovratnik je od identičnog materijala kao i telo majice. Karakteristično za tkaninu je njena funkcija lakog upijanja i brzog sušenja. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Muške sportske majice tee
Muške sportske majice tee-1 mere