Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

RADNE TREGERICE (polukombinezoni)

Radne tregerice (Radne pantalone sa tregerima) – mogućnost kombinovanja sa radnim bluzama.

U našoj ponudi, pored devet modela radnih pantalona, možete pronaći i dodatna tri modela radnih pantalona sa tregerima. Pojedini modeli imaju ojačanja na mestima koja su izložena većem habanju, reflektivne detalje, elastični pojas za veću udobnost. Svaki model pantalona ima odgovarajući model radne jakne. Lako ćete ih pronaći po nazivu modela (npr. AVIATOR JACKET – jakna, AVIATOR BIB PANTS – polukombinezon). Bezbednost i udobnost doprinose većoj produktivnosti i zadovoljstvu zaposlenih. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

tregerice polukombinezon aviator bib pants

Polukombinezon AVIATOR BIB PANTS

Polukombinezon, 270 g/m2, platno keper. Podesivi tregeri sa plastičnim kopčama. Ojačanja od CORDURA 500D tkanine na kolenima, na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa). Džepovi za umetanje štitnika za kolena, plaster sa tri džepa, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane. Reflektivni detalji. Praktični odeljci za alat. Gajka za čekić, plastična alka za ključeve. Pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost. Etiketa za lične podatke unutra. Trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje. Sastav: 65% poliester, 35% pamuk. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Polukombinezon HAMMER BIB PANTS →

Polukombinezon, 270 g/m2, platno prepletaj.

Podesivi tregeri sa plastičnim kopčama. Ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena, leđa). Džepovi za umetanje štitnika za kolena.

Plaster sa tri džepa, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane. Reflektivni detalji. Praktični odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve.

Pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost, etiketa za lične podatke unutra. Trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje.

Sastav: 65% poliester, 35% pamuk.
Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni polukombinezon craft bib pants

Polukombinezon CRAFT BIB PANTS

Polukombinezon, 240 g/m2, keper. Podesivi tregeri sa plastičnim kopčama.
Plaster sa jednim džepom i odeljkom za olovku, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane. Gajka za čekić.

Pojas sa lastišem i dugmićima za dodatnu udobnost. Etiketa za lične podatke unutra. Trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje.

Sastav: 65% poliester, 35% pamuk.

Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni polukombinezon hammer bib pants