Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

RADNI PRSLUCI

Radni i fluo prsluci – preko 10 modela.

Često je potreban deo odeće koji će vas grejati, ali vam neće smetati u radu. Za tu priliku možete odabrati jedan od prsluka iz naše ponude. Takođe, imamo i šest modela fluorescentnih prsluka, lako uočljivih, sa reflektujućim trakama. Ukoliko vam trebaju i dečiji sigurnosni fluo prsluci, pogledajte link. Pored radnih prsluka možete pogledati našu ponudu i ostalih muških prsluka klikom na ovaj link. Bezbednost i udobnost doprinose većoj produktivnosti i zadovoljstvu zaposlenih. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk polaris vest

Radni prsluk POLARIS VEST, od brušenog polara

Prsluk od brušenog polara u 10 raspoloživih boja. Tkanina 280 g/m2, visoka kragna. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Sastav: 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk extreme

Radni prsluk EXTREME, deblji prsluk

Radni prsluk, štepan, visoka kragna, deblje punjenje. Unutrašnji lastiš oko ramena za dodatnu zaštitu od vetra. Šest prednjih džepova, jedan unutrašnji džep. Lice prsluka od brušenog mikrofibera. Poliesterska postava sive boje. Elastični učkuri sa steznim regulatorom. Zadnja strana prsluka duža od prednje. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Sastav: 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk Ten vest

Radni prsluk TEN VEST

Radni prsluk sa visokom kragnom, duži zadnji deo od prednjeg.

Pet prednjih džepova, uključujući džep za mobilni telefon i radne olovke. Dva džepa sa rajsferšlusom, jedan unutrašnji džep.

Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja.

Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk hammer vest

Radni prsluk HAMMER VEST

Radni prsluk, 270 g/m2, platno prepletaj, visoka kragna. Ojačanja od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju. Šest prednjih džepova, uključujući džep za mobilni telefon i dva džepa sa rajsferšlusom, jedan unutrašnji džep. Čičak trake na leđima za podešavanje širine u struku. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Sastav: 65% poliester, 35% pamuk. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

GLOW-MESH-prsluk

Radni prsluk GLOW MESH, fluorescentni, mrežasti

Fluorescentni sigurnosni prsluk, mrežasti. Dve reflektivne trake napred i dve pozadi. Brend: Tekton pro.  Sastav: 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

SAFETY-DUO-radni-prsluk

Radni prsluk SAFETY DUO, fluorescentni, sa dva lica

SAFETY DUO sigurnosni prsluk sa dva lica, visoka kragna, zadnja strana prsluka duža od prednje. Prvo lice: fluorescentno, sa reflektivnim trakama i dva džepa sa rajsferšlusom; drugo lice: štepano, sa reflektivnim paspulom i dva džepa sa rajsferšlusom. Sastav: 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk jimmy

Radni prsluk JIMMY, melirani prsluk

Melirani prsluk, 280 g/m2, visoka kragna, rajsferšlus u boji tela. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Okovratnik ojačan trakom, ojačani štepovi. Sastav: 100% poliester, materijal kao džemper. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radni prsluk rapid vest

Radni prsluk RAPID VEST

Radni prsluk, 300 g/m2, platno prepletaj. Visoka kragna. Ojačanja od 900D poliestera na mestima izloženim većem habanju. Dva džepa na grudima uključujući odeljak za identifikacionu karticu, dva prednja džepa, jedan unutrašnji džep. Čičak trake na dnu za podešavanje širine u struku. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radn prsluk craft vest

Radni prsluk CRAFT VEST

Radni prsluk, 240 g/m2, keper. Visoka kragna. Preklop sa čičak trakama preko rajsferšlusa. Drikeri na leđima za podešavanje širine u struku. Pet prednjih džepova, uključujući džep za mobilni telefon i odeljak za olovke. Dva unutrašnja džepa. Lastiš u postavi oko ramena za dodatnu zaštitu od vetra. Zadnja strana prsluka duža od prednje. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Sastav: lice – 65% poliester, 35% pamuk; postava – 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

GLOW-LITE-prsluk

Radni prsluk GLOW LITE, fluorescentni

Fluorescentni prsluk, klasičan, sa dve reflektivne trake napred i dve pozadi.  Brend: Tekton pro. Sastav: 100% poliester.
Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

GLOW-sigurnosni-prsluk

Radni prsluk GLOW, fluorescentni

Fluorescentni sigurnosni prsluk, dve reflektivne trake napred i dve pozadi. Brend: Tekton pro. Sastav: 100% poliester. Raspoloživ u neon žutoj i neon narandžastoj boji. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Prsluk-SPARK

Radni prsluk SPARK, fluorescentni

SPARK sigurnosni prsluk, fluorescentni, dve reflektivne trake napred, dve pozadi i jedna preko ramena. Četiri prednja džepa, džep za mobilni telefon i olovku. Plastični uložak za ID karticu, plastična gajka za ključeve i gajka za slušalice. Sastav: 100% poliester. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.