Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

RADNE PANTALONE / TRENERKE / FARMERKE

Veliki izbor radnih pantalona – mogućnost kombinovanja sa radnim bluzama.

U našoj ponudi radnih odela možete pronaći devet modela radnih bermuda, pantalona, trenerki i farmerica. Pojedini modeli imaju ojačanja na mestima koja su izložena većem habanju, reflektivne detalje, praktične odeljke za alat, pojas sa čičkom za lakše podešavanje i udobnost i slično.

Istražite našu ponudu i pronađite pantalone koje najviše odgovaraju vašim potrebama. Svaki model pantalona ima odgovarajući model radne jakne. Lako ćete ih pronaći po nazivu modela (npr. AVIATOR JACKET – jakna, AVIATOR PANTS – pantalone, AVIATOR BIB PANTS – polukombinezon). Bezbednost i udobnost doprinose većoj produktivnosti i zadovoljstvu zaposlenih. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Pantalone za radove bermuda rapid

Radne bermude RAPID BERMUDA

Bermude, 300g/m2, platno prepletaj. Ojačanja od 900D poliestera na mestima izloženim većem habanju. Dva prednja džepa, dva pozadi i dva džepa sa strane sa praktičnim odeljcima za alat. Pojas sa čičak trakom za podešavanje širine struka za dodatnu udobnost. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

donji deo trenerke argon track

Radnja trenerica ARGON TRACK

Radni donji deo trenerke, udoban i moderan.
Sastav: svetlo siva: 50% pamuk, 50% poliester; tamno siva: 80% pamuk, 20% poliester, 320 g/m2. Pojas sa učkurima, dva prednja džepa, dva džepa sa strane i dva pozadi, elastične ranfle na dnu sa lastišem sa zadnje strane.
Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Radne pantalone RAPID

Radne pantalone RAPID PANTS

Radne pantalone, 300g/m2 platno prepletaj. Ojačanja od 900D poliestera (džepovi, kolena). Džepovi za umetanje štitnika za kolena. Četiri prednja džepa, dva džepa pozadi i dva sa strane sa odeljcima za alat. Alke za ključeve, pojas sa čičak trakom. Trostruki štepovi kao ojačanje. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Pantalone za rad aviator pants

Radne pantalone AVIATOR PANTS

Radne pantalone, 250 gr/m2, keper, ojačanja od CORDURA 500D tkanine na kolenima. Džepovi za štitnike za kolena, dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane. Vodootporni rajsferšlus na džepu sa strane. Reflektivni paspuli. Odeljci za alat, plastična alka za ključeve. Etiketa za lične podatke unutra. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Radne pantalone FOX →

Radne pantalone, 300g/m2, platno prepletaj. Ojačanja od 900D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena).

Džepovi za umetanje štitnika za kolena, tri prednja džepa (jedan sa rajsferšlusom), dva pozadi i dva džepa sa strane. Reflektivni detalji.

Praktični odeljci za alat, gajka za čekić. Pojas sa čičak trakom za podešavanje širine u struku za dodatnu udobnost, trostruki štepovi kao ojačanje.

Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

radne farmerke ranch

Radne farmerke RANCH

Radne teksas pantalone – farmerke, 450g/m2. Dva prednja džepa, dva džepa pozadi i dva sa strane sa praktičnim odeljcima za alat. Gajka za čekić, pojas sa lastišem za dodatnu udobnost. Dvostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

 pantalone za rad na terenu cobalt

Radne pantalone COBALT, dvobojna kombinacija

Radne pantalone, 260g/m2, platno prepletaj. Ojačanja od 600 D poliestera na mestima izloženim većem habanju (džepovi, kolena). Džepovi za umetanje štitnika za kolena. Dva prednja džepa, dva skidajuća prednja džepa, dva pozadi i jedan džep sa strane sa dodatnim džepovima. Reflektivni detalji. Gajka za čekić. Praktični odeljci za alat, plastična alka za ključeve. Pojas sa lastišem za dodatnu udobnost. Trostruki štepovi kao ojačanje. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

pantalone za rad hammer pants

Radne pantalone HAMMER PANTS

Radne pantalone, 270gr/m2, platno prepletaj. 65% poliester, 35% pamuk. Ojačanja od poliestera na džepovima i kolenima. Džepovi za štitnike kolena. Dva prednja džepa, dva pozadi i dva sa strane. Reflektivni detalji. Odeljci za alat, gajka za čekić, plastična alka za ključeve. Pojas sa lastišem. Etiketa za lične podatke. Trostruki štepovi kao ojačanje. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

pantalone za rad craft pants

Radne pantalone CRAFT PANTS

Pantalone za rad, 240gr/m2, keper. Dva prednja džepa, mali džep, dva džepa pozadi i dva sa strane. Dve gajke za čekić, etiketa za lične podatke unutra. Trostruki štepovi i ringlice, kao ojačanje. Sastav: 65% poliester, 35% pamuk. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

FOX pantalone radne