Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com
Promotivni pokloni za decu - plakat

PROMOTIVNI POKLONI ZA DECU – ZA ŠKOLICE SPORTA, ZA ŠKOLICE JEZIKA

U našem dugogodišnjem radu imali smo prilike da sarađujemo sa klijentima iz najrazličitijih sfera poslovanja. Neki od naših kupaca su iz sveta trgovine, edukacije, marketinških kompanija, zanatskih radnji, IT industrije, poljoprivrede… Ipak, uvek smo na poseban način uživali izrađujući promotivne artikle za najmlađe među nama – za decu.

Gde su promotivni artikli našli primenu kod najmlađe populacije? Kod svih organizacija i udruženja koji rade sa decom ili za decu. Bilo da su deca u publici događaja koji organizujete, bilo da su deca učesnici događaja koji organizujete – promotivni artikli biće i poklon i podsetnik na vaš brend, na vašu misiju.

Samo neki od naših klijenata za koje redovno isporučujemo artikle iz robne grupe DEČIJI PROIZVODI su horisti, KUD-ovi, školice sporta i sportski klubovi, školice jezika, letnji kampovi, edukativne radionice, najrazličitije sekcije…

U nastavku pogledajte koje smo reklamne artikle izdvojili za dečiji uzrast. Klikom na link možete da vidite izgled artikala, opis, kao i raspoloživu količinu na lageru.

BOJICE I FLOMASTERI:

TEKSTILNI ARTIKLI:

FLAŠICE ZA VODU I ŠOLJE:

TORBE I RANČEVI:

SLAGALICE:

PANEL ZA FOTOGRAFIJE:

U seriji tekstova koju ćemo objavljivati u narednom periodu potrudićemo se da grupišemo artikle koji su specifični za određenu delatnost. Pratite naše naredne objave i saznajte koje to artikle iz našeg asortimana predlažemo za sportske klubove, salone lepote, turističke agencije i mnoge druge sfere rada i poslovanja.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na email apeiron21000@gmail.com ili pozivom na 021/521-267.

Novosti iz oblasti promotivne industrije možete pratiti i na našim profilima na društvenim mrežema:
Facebook
Instagram