Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

MUŠKE KOŠULJE

Muške košulje kratkih i dugih rukava, klasičnog ili strukiranog kroja.

Za elegantan izgled vaših zaposlenih neizostavan detalj su i dobre, kvalitetne košulje. U našoj ponudi imamo košulje kratkih i dugih rukava. Što se tiče materijala od kog su košulje napravljene možete izabrati 100% pamučne ili mešavinu pamuka i poliestera. Takođe, neki od modela košulja su klasičnog kroja, a neke su strukirane. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja BUSINESS LSL MEN, mešavina, klasičan kroj

Muška košulja dugih rukava, klasičan kroj, 65% poliester, 35% pamuk, sa lajsnom, džep sa leve strane grudi. Sedam dugmadi napred, tri dugmeta na manžetnama, rezervna dugmad, sva dugmad u boji košulje, lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja BUSINESS SSL MEN, mešavina, klasičan kroj

Muška košulja kratkih rukava, klasičan kroj, 65% poliester, 35% pamuk, džep sa leve strane grudi. Sedam dugmadi napred, rezervna dugmad, sva dugmad u boji košulje, lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja OXFORD LSL MEN, mešavina, klasičan kroj

Muška košulja dugih rukava, klasičan kroj, 70% pamuk, 30% poliester, sa lajsnom, džep sa leve strane grudi. Dva dugmeta na kragni, sedam napred, tri dugmeta na manžetnama, rezervna dugmad, sva dugmad u boji košulje. Lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja CLUB LSL MEN, pamuk, strukirani kroj

Muška košulja dugih rukava, strukirani kroj, 97% pamuk, 3% poliester. Sedam dugmadi napred, tri na manžetnama, rezervna dugmad, sva dugmad u boji košulje. Lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja CLUB SSL MEN, pamuk, strukirani kroj

Muška košulja kratkih rukava, strukirani kroj, 97% pamuk, 3% elastin. Sedam dugmadi napred, rezervna dugmad, sva dugmad u boji košulje. Lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muška košulja COMFORT LSL MEN, pamuk, strukirani kroj

Muška košulja dugih rukava, klasičan kroj, 100% pamuk, sa lajsnom. Džep sa leve strane grudi. Sedam dugmadi napred, tri dugmeta na manžetnama, rezervna dugmad. Sva dugmad u boji košulje. Lako peglanje i održavanje. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.