Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

MUŠKI PRSLUCI

Muški prsluci – softshell, polar ili poliester.

Prsluci su idealni u kombinaciji sa majicama ili duksevima. U ponudi imamo modele od softšel materijala, polara ili poliestera. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk DEXTER

Pepeljasti prsluk sa laganim punjenjem, štepani, sa dva prednja džepa. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk STORM, sa detaljima u drugoj boji

Prsluk sa kapuljačom, štepani, sa dva prednja džepa i džepom sa rajsferšlusom na grudima. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk DRIFTER

Prsluk, visoka kragna, štepani, sa dva prednja džepa. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk POLARIS VEST, od brušenog polara

Prsluk od brušenog polara, 100% poliester, 280 g/m2, visoka kragna. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan džep na grudima. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk SKIPPER VEST, softshell prsluk

Softšel prsluk, visoka kragna, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan na grudima. Sastav: 1. Lice – 96% poliester, 4% elastin 2. Membrana – 8000 mm vodonepropusnost, 1000 g/m2/24h paropropusnost 3. Postava polar – 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk GLECHER VEST, od brušenog polara

Prsluk od brušenog polara, 220 g/m2, visoka kragna, dva prednja džepa sa rajsferšlusom. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk JIMMY, melirani prsluk

Melirani prsluk, 280 g/m2, visoka kragna, rajsferšlus u boji tela. Dva prednja džepa sa rajsferšlusom, okovratnik ojačan trakom, ojačani štepovi. Materijal poput džempera. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk JET MEN, prsluk sa kapuljačom

Štepani prsluk sa kapuljačom, sa laganim punjenjem. Dva prednja džepa, elastični paspuli oko ramena, kapuljače i džepova. 100% najlon. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk NOVA MEN

Štepani prsluk sa laganim punjenjem. Visoka kragna, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i jedan unutrašnji džep. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Nova-men-tabela-sa-velicinama

Muški prsluk EXTREME, deblji prsluk od brušenog mikrofibera

Mikrofiber prsluk, visoka kragna, unutrašnji lastiš oko ramena za dodatnu zaštitu od vetra. Šest prednjih džepova, jedan unutrašnji džep. Llice prsluka od brušenog mikrofibera, unutrašnjost poliesterska postava sive boje. Elastični učkuri sa steznim regulatorom u dnu, zadnja strana prsluka duža od prednje. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluk BEST

Prsluk sa visokom kragnom, dva prednja džepa sa rajsferšlusom i dva unutrašnja džepa. Postavljen tamnosivim poliesterom. Elastični učkuri sa steznim regulatorima u dnu. Skriveni unutrašnji rajsferšlus na leđima za lakši pristup prilikom štampanja. 100% poliester. Za više detalja kliknite na naslov ili na tekst odabranog artikla.

Muški prsluci Best tabela sa veličinama