Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

POLO ŽENSKE MAJICE

Polo ženske majice, blago strukirane, u preko 20 boja.

U našoj ponudi možete pronaći polo reklamne majice u preko 20 boja. Sve majice u nastavku su sačinjene od 100% pamuka, samo se razlikuju po vrsti i po debljini materijala. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Polo ženska majica SUNNY, kratki rukav

SUNNY je blago strukirana ženska polo majica kratkih rukava, brenda Explode. Sačinjena je od pike materijala, 180 g/m2, 100% pamuk. Majica je šivena sa strane, ima dupli štep na dnu i ranfle oko rukava. Četiri dugmeta u boji majice i rezervno dugme. Majica je ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Ženske Polo majice Model Sunny
Ženske Polo majice model Sunny - dimenzije

Polo ženska majica TOP GUN LADY, kratki rukav

TOP GUN LADY je blao strukirana ženska polo majica kratkih rukava, brenda Explode. Sačinjena je od debljeg pike materijala, 210 g/m2, 100% pamuk. Majica je šivena sa strane, ima dupli štep na dnu i ranfle oko rukava. Četiri dugmeta u boji majice i rezervno dugme. Majica je ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena, oko pazuha i ranfli. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Top Gun Lady
Top Gun Lady dimenzije

Polo ženska majica UNA, kratki rukav

UNA je blago strukirana ženska polo majica kratkih rukava, brenda Explode. Sačinjena je od umbro materijala, 180 g/m2, 100% pamuk. Majica je šivena sa strane, ima dupli štep na dnu i ranfle oko rukava. Četiri dugmeta u boji majice i rezervno dugme. Majica je ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Ženske polo majice, model: Una
Una majice dimenzije

Polo ženska majica UNA LSL, dugi rukav

UNA LSL je blago strukirana ženska polo majica dugih rukava, brenda Explode. Sačinjena je od umbro materijala, 180 g/m2, 100% pamuk. Majica je šivena sa strane, ima dupli štep na dnu i ranfle oko rukava. Četiri dugmeta u boji majice i rezervno dugme. Majica je ojačana trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Una-LSL
Majice Una LSL dimenzije

Polo ženska majica LINDA, dugi rukav

LINDA je blago strukirana ženska polo majica dugih rukava, brenda Explode. Sačinjena je od debljeg pike materijala, 200 g/m2, 100% pamuk. Majica je šivena sa strane, ima dupli štep na dnu i ranfle oko rukava. Četiri dugmeta u boji majice i rezervno dugme. Majica ima šliceve sa strane, ojačana je trakom duž vrata i dodatnim štepom duž ramena. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Polo majice ženske model Linda
majice Linda dimenzije