Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

OBIČNE ŽENSKE MAJICE

Obične ženske majice (T-shirt) u 30 boja

U našoj ponudi možete pronaći obične reklamne majice renomiranih brendova kao što su Explode, Gildan i Payper. Veliki izbor boja i raspon veličina čine da svaka dama može naći majicu po svojoj meri. Sve majice u nastavku su sačinjene od 100% pamuka, samo se razlikuju u debljini (gramaži) materijala. Na vama je samo da odaberete model, boje i veličine. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obična ženska majica MASTER LADY 150

MASTER LADY je strukirana majica kratkih rukava, brenda Explode. Šivena sa strane, 150 g/m2, 100% pamuk, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu. Dodatni štep duž ramena, okovratnik ojačan trakom, strukiran kroj. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obične ženske majice Model Master Lady Donna

Dimenzije:

Model Master Lady Donna dimenzije

Obična ženska majica MASTER LADY 180

MASTER LADY 180 je strukirana majica kratkih rukava, brenda Explode. Šivena sa strane, 180 g/m2, 100% pamuk, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu. Dodatni štepovi duž ramena, okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obična ženska majica GILDAN SOFTSTYLE 150

GILDAN SOFTSTYLE je strukirana majica kratkih rukava, brenda Gildan. Gildan ima najveći izbor boja reklamnih majica. Na lageru imamo oko 30 boja, s tim da se veće količine neke specifične boje mogu poručiti. Šivena sa strane, 150 g/m2, 100% pamuk, ojačanje preko ramena i vrata. Render 1,2 cm.

Gildan-zenske-majice

Dimenzije ženskih GILDAN majica

Zenske-Gildan-majice-dimenzije

Obična ženska majica PAYPER 150

Od italijanskog brenda Payper nudimo majice od 150 gramskog češljanog pamuka. Okovratnik sa elastinom, širine 1,3 cm, sa gornjim šavovima sa prednje strane. Majice imaju potpornu traku od ramena do ramena u kontrastnoj boji, vidljivu sa unutrašnje strane okovratnika. Potporna traka služi da majica ima dobro držanje, a i estetski je čini zanimljivijom.

PAYPER-zenska-majica
Payper-zenske-majice-dimenzije