Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com

OBIČNE MUŠKE MAJICE

Obične muške majice (T-shirt) u preko 30 boja

U našoj ponudi možete pronaći obične reklamne majice renomiranih brendova kao što su Explode, Gildan i Payper. Veliki izbor boja i raspon veličina čine da svako može naći majicu po svojoj meri. Sve majice u nastavku su sačinjene od 100% pamuka, samo se razlikuju u debljini (gramaži) materijala. Na vama je samo da odaberete model, boje i veličine. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obična muška majica MASTER MEN 150

MASTER MEN je uniseks majica kratkih rukava, brenda Explode. Šivena iz tube, 150 g/m2, 100% pamuk, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu. Dodatni štep duž ramena, okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obična muška majica master men 150
Obične majice muške master men 150 tablica

Obična muška majica MASTER MEN 180

MASTER MEN 180 je uniseks majica kratkih rukava, brenda Explode. Šivena iz tube, 180 g/m2, 100% pamuk, dupli štepovi na renderu, rukavima i dnu. Dodatni štepovi duž ramena, okovratnik ojačan trakom, klasičan kroj. Klikom na fotografiju ili na opis artikla saznajte više informacija.

Obične muške majice MASTER MEN 180
Master-men-180 - mere

Obična muška majica GILDAN SOFTSTYLE 150

GILDAN SOFTSTYLE je uniseks majica kratkih rukava, brenda Gildan. Gildan ima najveći izbor boja reklamnih majica. Na lageru uglavnom imamo oko 30 boja, s tim da se veće količine neke specifične boje mogu poručiti. Šivena iz tube, 150 g/m2, 100% pamuk, ojačanje preko ramena i vrata. Render 1,9 cm.

Boje Gildan muških majica-1
Boje Gildan muških majica-2
Gildan majice veličine

Obična muška majica PAYPER 150

Od italijanskog brenda Payper nudimo majice od 150 gramskog češljanog pamuka. Okovratnik sa elastinom, širine 1,5 cm, sa gornjim šavovima sa prednje strane. Majice imaju potpornu traku od ramena do ramena u kontrastnoj boji, vidljivu sa unutrašnje strane okovratnika. Potporna traka služi da majica ima dobro držanje, a i estetski je čini zanimljivijom.

Payper muške majice 1
Payper muške majice 2