Pozovite odmah! +381(0)21/521-267 apeiron21000@gmail.com
kozmatički saloni promo plakat

U svetu gde vizuelni dojam igra ključnu ulogu, pametno korišćenje reklamnih artikala može da bude jedna od tajni vašeg uspeha.

Bez obzira na to koje usluge pružate, istaći se među konkurencijom zahteva kreativan pristup i inovativne strategije. Jedan od najefikasnijih načina da to postignete je kroz pažljivo odabrane reklamne artikle koji ne samo da povećavaju vašu vidljivost, već i ostavljaju utisak na klijente.

U ovom tekstu daćemo predlog reklamnih proizvoda za kozmetičke salone, frizerske salone, ujedno – za salone lepote.

Bilo da želite da naglasite luksuznu atmosferu vašeg salona, da promovišete nove usluge ili jednostavno da se zahvalite vernim klijentima na podršci, pravilno osmišljeni reklamni proizvodi mogu da vam pomognu da ostvarite te ciljeve.

Reklamni artikli predstavljaju most između vas i vaših klijenata, osiguravajući da vaš salon ostane u njihovim mislima i nakon što napuste vaše prostorije.

Ne zaboravite – vaša posvećenost kvalitetu i estetici ogleda se i u svakom reklamnom artiklu koji nosi vaš pečat. Izradu promotivnog materijala poverite firmi koja ima više od 30 godina iskustva u oblasti brendiranja. Za sve navedene artikle imamo adekvatnu tehniku brendiranja – štampu, graviranje ili vez.

U nastavku pogledajte koje smo reklamne artikle izdvojili za pomenutu sferu poslovanja. Klikom na link možete da vidite izgled artikala, opis, kao i raspoloživu količinu na lageru.

Antibakterijska sredstva:

Pamučne torbe:

Zaštitne maske:

Krpice za naočare:

Mini notes za torbu:

Manikir setovi:

Elegantne hemijske olovke:

Držač za torbe:

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na email apeiron21000@gmail.com ili pozivom na 021/521-267.

Novosti iz oblasti promotivne industrije možete pratiti i na našim profilima na društvenim mrežema:

Facebook
Instagram